Alsós iskolatáska / Schneiders

Schneiders iskolatáska alsósoknak

Európa egyik vezető iskolatáska márkája, amely több, mint 100 éve készít a gyermekek és a szülők igényeinek megfelelő termékeket, hátizsákokat, iskolai hátizsákokat. A Schneiders iskolatáska alsósoknak nagy mérete és strapabírása miatt nagyon kedveltek mind a gyerekek, mind a szülők körében, mivel általában elsőtől negyedik osztályig használják a gyermekek. Ergonómikus, kíméli a hátat, a gyerekek szívesen hordják, a nagy választékból pedig garantáltan mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző táskát.

Csak a nálunk vásárolt, garanciapapírral rendelkező iskolatáskákra vonatkozik a szinte örökös garancia és a javítás idejére igényelhető csere iskolatáska lehetősége.

Egyes termékeinkre hosszú évekig garanciát vállalunk. A vásárlónak nem kell mást tennie, mint az egyedülálló garanciajegyünket megőrizni. Üzletünkben bőrdíszműves szakemberek dolgoznak, akik a nálunk vásárolt termékek hibáit a lehető leggyorsabban kijavítják.

Vásárláskor szakembereink tájékoztatják Önt a bőröndök, az iskolatáska, a táskák és bőrdíszműáru anyagainak tulajdonságairól. NEM ÁRULUNK ZSÁKBAMACSKÁT! Hozzánk bármikor visszajöhet, szívesen várjuk!

ARNDT – a minőségi táska

Showing 1–20 of 72 results

1 2 3 4