Felsős iskolatáska / Walker

Karácsonyig minden alsós iskolatáska szetthez 20 € értékű gyermek uszodástáskát vagy 15 € értékű mappát vagy 11 € értékű gyermekpéntárcát adunk ajándékba.

Minden felsős iskolatáskához uzsonnásdobozt adunk ajándékba!

Felsős iskolatáska / Walker

A Schneiders – Walker Európa egyik vezető iskolatáska márkája, amely több, mint 100 éve készít a gyermekek és a szülők igényeinek megfelelő iskolai hátizsákot. A “Walker” iskolai hátizsák nagy mérete és strapabírása miatt általában felső osztálytól kedvelt a gyerekek körében. Ergonómikus, kíméli a hátat, a gyerekek szívesen hordják, a nagy választékból pedig garantáltan mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző táskát.

Rendeljen Walker iskolai hátizsákhoz illő tolltartót és a tolltartó árából 10% kedvezményt adunk! Használja a TOLKKXSZ kuponkódot!

Csak a nálunk vásárolt, garanciapapírral rendelkező táskákra vonatkozik a szinte örökös garancia és a javítás idejére igényelhető cseretáska lehetősége.

Egyes termékeinkre hosszú évekig garanciát vállalunk. A vásárlónak nem kell mást tennie, mint az egyedülálló garanciajegyünket megőrizni. Üzletünkben bőrdíszműves szakemberek dolgoznak, akik a nálunk vásárolt termékek hibáit a lehető leggyorsabban kijavítják.

Vásárláskor szakembereink tájékoztatják Önt a bőröndök, az iskolatáskák, az iskolai hátizsák,  a táskák és bőrdíszműáru anyagainak tulajdonságairól. NEM ÁRULUNK ZSÁKBAMACSKÁT! Hozzánk bármikor visszajöhet, szívesen várjuk!

Arndt Táska Shop – a minőségi iskolai hátizsák

Showing 1–20 of 100 results

1 2 3 4 5